woensdag, september 12, 2018      13:51                                                                                                                    © 2015 Sans Oreille

Wij zijn Ronald en Marianne Daniëls-Coolen.

17 jaar geleden is Marianne haar Wijnwinkel Sans Oreille in Nuenen begonnen. 10 jaar geleden zijn wij verhuisd naar een andere locatie, waar een proeflokaal aanwezig is.

Wijn/spijs is onze passie, en op deze locatie kunnen wij hier ons “ei” kwijt. Nu zijn we, als ervaringsdeskundigen op het bourgondische vlak en vele kook workshops verder, toe aan een volgende stap: mensen gastvrij te ontvangen in ons mediterrane proeflokaal en in de zomer op ons mooie terras.

Daarnaast organiseren we ook high wines, of soms gewoon easy… rosé en sateh, op ons mooie terras. Kortom, veel is mogelijk in een heel speciale omgeving!

Een gastronomisch diner waar Ronald u meeneemt op een culinaire wereldreis, waarbij de smaken van de Indonesische, Italiaanse en Franse keuken elkaar afwisselen. Marianne neemt u tijdens de reis bij de arm om u te adviseren over de bijpassende wijnen.

 

U kunt reserveren voor vrijdag, zaterdag zondag(begin 18:30). Bij te weinig animo, gaat het niet door. Meer info kunt u vinden op AirDnD, waar naast ons ook nog andere leuke adresjes staan vermeld. U kunt ook via deze site, maar ook via ons reserveren. Prijs van het menu, incl. amuses, tafelwater kost maar € 29,95